T

Thom gaat 25km lopen voor kankeronderzoek!

Thom Oudhuis

( Elfstedenwandeletappe Dokkum - Leeuwarden (25km.) | Lid van team: De Selectie )

Het is maart, ik zit in Purmerend bij een inspiratiesessie en luister naar Maarten van der Weijden. Zijn verhaal over hoe hij kanker heeft overwonnen en vervolgens zijn reis is begonnen naar de Olympische Spelen heeft me diep geraakt. Hij inspireert me om mezelf uit te dagen en mijn doelen tot ongekende hoogtes te tillen. En toen vertelde hij over zijn nieuwste uitdaging: de Elfstedentriatlon. 200 km zwemmen, 200 km fietsen en 200 km wandelen. Alles om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Kanker raakt ons allemaal. Elk jaar krijgen 100.000 mensen te horen dat ze deze vreselijke ziekte hebben en overlijden er 40.000 mensen aan de gevolgen ervan. In mijn eigen omgeving hoor ik steeds meer verhalen van mensen die vechten tegen kanker. Drie ooms in mijn familie hebben deze strijd al moeten aangaan. Dat is waarom ik meedoe aan deze actie. Ik wil geld inzamelen om de overlevingskansen van mensen met kanker te vergroten.

Maar ik sta er niet alleen voor. Samen met al mijn collega's van de Selectie ga ik deze uitdaging aan. We hebben zwemmers, fietsers en wandelaars in ons team. Zelf heb ik me ingeschreven voor de 25 km wandeltocht op 24 juni.

Kunnen we rekenen op jouw steun? Samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen kanker. Elk beetje helpt om levens te redden en hoop te bieden aan degenen die vechten tegen deze vreselijke ziekte.

Doe met mij mee en steun mijn inzet. Samen zetten we stappen naar een wereld zonder kanker.

Laten we dit doen!

Beschikbare activiteiten:

  • Elfstedenzwemetappe Sneek - 500 meter
  • Elfstedenzwemetappe Sneek - 2000 meter
  • Elfstedenfietstocht
  • Elfstedenwandeletappe Dokkum - Leeuwarden (25km.)
  • Elfstedenwandeletappe Leeuwarden (5km.)

Opgehaald

510
102% bereikt van mijn streefbedrag € 500