Zwembadtraining

24 mei 2023 16:01

Beste donateurs.

Dank, dank voor jullie support. Ik deel deze blog graag met jullie.

De wintertraining in het binnenbad (dank aan zwembad t Timpke in Borculo voor de sponsoring) was natuurlijk een prima begin. Daar zwom ik ook mijn eerste 2 kilometers. Vanaf eind april ben ik naar het koudere buitenbad gegaan in Ruurlo. Wetsuit aan (is toch minder koud en geeft ook iets meer weerstand). 

Afgelopen maandag zwom ik voor het eerst de 3 kilometer, beetje overload kan geen kwaad dacht ik. Maar Pfoe, die hakte er wel in. Vandaag 2,5 km met veel kramp van al die keerpunten, oh ja, zo voelt dat. En dus kon ik mooi oefenen in het wegzwemmen daarvan, want ja, dat kan. Handig voor straks in de koude vaart bij Sneek. 

Zaterdag, zo is het plan, doe ik mijn 2 km voor het eerst in het buitenwater, ik denk aan de Slinge of de Berkel in Borculo. Ik verwacht toch wel een beetje kouder water weer. Brrr.  We gaan het zien. 

Super tof is het om te trainen voor een goed doel. Heb ik altijd zin? Nee, zeker niet. Maar ieman met kanker kan ook niet zeggen 'vandaag even niet'. Dus ... op naar 18 juni!