Samen actief in de strijd tegen kanker!

Hanneke van de Wal

( Dokkum (25km) | Lid van team: Bende van drie  )

In mijn werk begeleid ik regelmatig mensen die de diagnose kanker hebben gekregen. De afgelopen jaren heb ik ook in mijn privésituatie ervaren wat kanker met mensen en hun omgeving doet. De twee belangrijkste mannen uit mijn leven kregen de diagnose kanker.

Mijn partner is in november 2021 ‘schoon verklaard’ en mijn vader zit gelukkig ook in rustig vaarwater. We realiseren ons dat wij op dit moment in een bevoorrechte positie zitten en zijn daar heel dankbaar voor. Desondanks heeft kanker nog steeds grote impact op ons leven. We willen dan ook graag actief ons steentje bijdragen aan verder onderzoek naar deze rotziekte.

Van 18 t/m 24 juni 2023 gaat Maarten van der Weijden de extreme uitdaging van de Elfstedentriathlon aan waarmee hij geld inzamelt voor kankeronderzoek. Jaarlijks krijgen nog steeds 100.000 mensen de diagnose kanker en overlijden 40.000 mensen daaraan. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek.

Wij steunen Maarten graag bij deze actie en hebben gekozen voor het onderdeel wandelen. Op zaterdag 24 juni 2023 zullen wij vanaf Dokkum 25 kilometer met Maarten meewandelen over de Elfstedenroute.

Samen actief in de strijd tegen kanker!

Beschikbare activiteiten:

  • Leeuwarden (200km) (1/11 Beschikbaar)
  • Dokkum (25km) (122/183 Beschikbaar)

Opgehaald

386
77% bereikt van mijn streefbedrag € 500