6 pack Bauke gaat ervoor!!

Bauke Posthumus

( Lid van team: Let's swim )

Eind 2018 in binnenbad begonnen met zwemmen "omdat ik toch eindelijk iets moest gaan doen" aan mijn gezondheid/conditie; en wat ben ik blij dat ik die stap toen heb gezet. Door Corona eigenlijk noodgedwongen uitgeweken naar Open Water zwemmen; maar toen werd het alleen maar leuker! met een hele gezellige groep gaan we nog steeds nieuwe uitdagingen aan. (kouder/verder/wedstrijden etc.) & dit gaat onze nieuwe unieke uitdaging worden 11x 2km in 3 dagen.

Inmiddels veel beter voelend en zonder moeite 6 kg gewicht kwijt geraakt, blijf ik toch ook genieten van lekker eten/drinken op z'n tijd. Helemaal mijn 6-pack bier inruilen voor een echte sixpack is nog niet zover 😅 . Een gezondere levenstijl en voeding is de stap die ik kon zetten. Voor onderzoek naar de oorzaak van deze vreselijke ziekte is veel geld nodig en als onze regering dit niet voldoende doet; dan zwem ik ervoor.  

2020 "Mem" verloren aan kanker, en inmiddels geconfronteerd met meer familieleden/ vrienden/buren die ook de "K" ziekte hebben (gehad). € 1.666,- wil ik ophalen; dus doneer AUB welk bedrag dan ook (als er maar een 6 in zit! 😀) & voor bedrijven; vanaf € 66,-  voeg ik uw bedrijfslogo toe! 

Opgehaald

2.164
129% bereikt van mijn streefbedrag € 1.666